Verbonden leven op de Puszta

Biodanza in de natuur met je eigen natuur

– 10 tot 24 juli 2019 – Zuidoost Hongarije

Een biocentrische beleving rond ons ecologisch bewustzijn

Al dansend in de natuur, voelen en volgen we onze natuurlijke stroom en levenskracht, met ruimte voor ieders inbreng en eigenheid

Een unieke ervaring in gemeenschapsvorming, ruim twee weken lang geborgen samenleven onder natuurlijke omstandigheden.
Perspectieven aangereikt krijgen waarmee je in je dagelijks leven verder kan groeien naar je wezenlijke potenties. Bijna elke dag is er een Vivencia in de buitenlucht, is er de gelegenheid om je persoonlijke ervaringen in te brengen en om je verbondenheid met de wereld om je heen te verdiepen.

We leven in primitieve omstandigheden op het terrein van een vervallen tanya in het zuidoosten van Hongarije. We kamperen in de immense rust van de uitgestrekte en merendeels verlaten puszta’s, waar de tijd lijkt stil te staan. Samen zorgen we voor de plek en ons eten. In Kiskunmajsa, een typisch Hongaars stadje op ongeveer 12 km afstand is van alles te verkrijgen.

 

Je verblijft in je eigen tent. Voor een basiskampement wordt vooraf gezorgd. We bouwen een keukentent en afdaken tegen de zon. We zorgen voor een dansbare vloer van doek op de door ons geëgaliseerde ondergrond. Er zullen latrines zijn en de mogelijkheid je te wassen en je kleding te wassen met water uit een handpomp.

Bijkomende kosten, afhankelijk van je reismogelijkheden, leefpatroon en portemonnee schatten we in op nog eens maximaal € 750 voor reiskosten en je overnachting onderweg, je ontbijt en lunch gedurende deze twee weken en eventuele andere aankopen en uitstapjes. In Kiskunmajsa is een prachtig traditioneel-gemoderniseerd kuuroord met diverse zwembaden en kuurbaden. Kiskunmajsa ligt zo’n 1500 km van Utrecht, samen reizen per auto is natuurlijk het goedkoopst.
Je kunt ook een goedkope vlucht nemen naar Boedapest. Dan moet je nog wel zelf de resterende 150 km met je bagage zien te overbruggen…

We vinden het fijn dat je:

  • ruime ervaring hebt met Biodanza
  • er voor open staat om onder primitieve omstandigheden in de natuur te kamperen
  • bereid bent om dagelijks enkele uurtjes je bijdrage te leveren aan de dingen die gedaan willen worden (praktische klussen zoals houthakken, onderhoud en schoonhouden van ons kampement, inkopen doen en/of maaltijd bereiden)

De vivencia‘s, persoonlijke en groepsgewijze begeleiding helpen je verder in je eigen verdieping en in je relatie met de natuur.
Voel je het al kriebelen en ook zin om dit avontuur en deze uitdaging samen met ons aan te gaan? Heerlijk!

Voor meer informatie en opgave: www.biodanzametmarleen.nl
of bel met Marleen 06 20618971, of met Gerwine 06 23367762

Prijs € 695 / € 625*

* Vroeg-boekkorting als je € 150 betaald vóór 20-01-2019.

Hiermee kopen we ons drinkwater, de koffie, thee en de ingrediënten voor de dagelijkse soep en een salade voor de lunch en de warme avondmaaltijd waar we gezamenlijk zorg voor dragen. De rest van je lunch en je ontbijt regel je zelf en nuttig je op jouw moment. Een koele ruimte is aanwezig in het vervallen boerderijtje.


Initiatiefnemers en begeleiding:

Marleen van Koevering, haptotherapeut en biodanza facilitator, zal deze 14 dagen bijna dagelijks een vivencia verzorgen, afgestemd op het proces van de groep ende natuur rondom de tanya.
www.biodanzametmarleen.nl

Gerwine Wuring, ecologe, druïda en aardevrouw. Zal ons deze weken dagelijks uitnodigen om onze relatie met de natuur te onderzoeken, vorm te geven en te verdiepen.
website: http://www.aerda.nl

Met ondersteuning van:
Harmen de Haas, vuurman, sjamaan en verbinder. Staat in voor de praktische klussen ten behoeve van ons kampement met hulp van ons allen.

Riëtte Janssen, kookdocent, natuurvrouw en natuurgids. In Hongarije zal ze de groep ondersteunen in het bereiden van gezonde en verrukkelijke maaltijden en je leren wat eetbaar is uit de natuur.

Download hier de flyer met informatie: Verbonden leven Hongarije experience 2019-flyer.7 22 nov-1

 

 

Biodanza vakantie