Verlangen Biodanza


DE BOOM VAN VERLANGEN

DANSDAG 25 februari 2018
DANSWEEKEND 6-8 april 2018

Als je al langer Biodanza doet, heb je vast gemerkt dat Biodanza een doorlopend proces is. Soms krijg je behoefte in je proces aan extra input om verder te komen. Onze angsten weerhouden ons ervan om ons volledige potentieel te ontwikkelen. En onze angsten blokkeren ons ook om ons verlangen te voelen. Onze angsten en onze verlangens hebben veel met elkaar te maken.
Het is belangrijk om verlangens te hebben, ze te erkennen, te voelen en ze ook naar buiten te brengen. Als je gaat ervaren wat jouw verlangens zijn, kom je ook aan het ervaren van wat je mist.
Rolando Toro heeft bij uitstek de Boom van Angsten (Het Minotaurusproject) en de Boom van Verlangen ontwikkeld om onszelf op een dieper stuk te kunnen ontwikkelen, dan wat er in de wekelijkse les gebeurt.
Verlangens hebben we nodig om ons leven richting te kunnen geven. Er zijn tijdelijke verlangens, die als ze ingewilligd worden blijdschap brengen. En je hebt blijvende verlangens die bewust of onbewust richting geven aan ons levenspad, die een bron van wijsheid zijn. Vervulling van zo’n verlangen geeft geluk.
Rolando Toro: ‘‘Kunnen we luisteren naar onze verlangens om onze bestemming te bereiken?” Wat zijn onze blijvende verlangens, die ons altijd hebben geleid door het labyrint van ons leven? Voor Rolando Toro is het belangrijkste moment van De Boom van Verlangen, het moment, dat je je verlangen wordt. Dat je je Verlangen Bent. Dit genereert een energie van tintelende veranderingen in jezelf en van de dingen om je heen. Nu hoef je alleen maar te wachten op de dingen die komen gaan….”

We zullen in dit weekend door middel van individuele en collectieve dansen steeds weer contact maken met onze essentie en van daaruit onze diepste verlangens dansen. En door jouw verlangen dansend te Zijn, zet je het universum in beweging. De Boom van Verlangen is een prachtige, diep affectieve en krachtige verdieping in je persoonlijke transformatieproces.

Zie verlangen als een vitale motor. Als je geen verlangens hebt in je leven, is er leegte, dan heb je geen richting en weet je niet waar je naar toe moet gaan.

Van te voren zal ik aan de hand van door de deelnemers persoonlijk ingevulde lijsten, de verlangens inventariseren en het weekend afgestemd op jou als deelnemer vorm geven.

Vroegboekkorting: Opgave vóór 1 februari: € 280,00 Daarna: € 310,00. Dit is inclusief 2 overnachtingen in 2 persoons- of meerpersoonskamer. 2 x diner, 2 x lunch, 2 x ontbijt geheel verzorgd. Als je vragen hebt, neem gerust even contact met me op.

Download de Flyer HIER

De Boom van Verlangen 6-8 april 2018