Dansen naar Heelheid, een Jaargroep van 8 zondagen, waarin we ons persoonlijk verdiepen, het contact met de anderen en de natuur. De data van 8 zondagen zijn:
9 september 2018
7 oktober
18 november
16 december
20 januari 2019
10 februari
10 maart
14 april
Toen we afgelopen april met de Boom van Verlangen bezig waren voelde ik mijn verlangen naar zelf-heling en heelheid erg sterk. Dat verlangen groeit nog steeds.
Op het strand, toen we dansten op het thema AARDE, één van de elementen, werd me duidelijk dat de aarde in ons is. Wij zijn de aarde. Wij dansen ons leven, op deze planeet, die  aarde heet.
Het leven an sich is al HEEL, maar wij zijn vaak afgesplitst, voelen dit niet en zitten in ons hoofd, niet in ons lijf. Laat staan dat we in ons centrum zijn, of in ons gevoel zitten.
Het creëren van harmonie in onszelf is het beste wat we kunnen doen, voor onszelf als ook voor de planeet. Dit zal ons gevoel van heelheid en versterken.
Als je bij jezelf voelt, dat je met mij mee wilt dansen op 8 verdiepende zondagen met een vaste groep dansers, noteer de data dan vast in je agenda.
Fijn als je me het laat weten!!
Het is voor mensen met Biodanza ervaring, die hun proces van verdieping in zichzelf met de dans en de groep willen versterken.
De dagen zijn van 11 uur tot 18.00 uur met een lunchpauze, waarbij we allemaal iets lekker inbrengen om samen te delen.
De ontvangst is vanaf 10.30 uur. Thee en koffie  met wat lekkers staat dan klaar en gedurende dag is de thee en koffie gratis.
PRIJS, DEELNAME EN AANMELDING:
De prijs voor deze 8 zondagen bedraagt € 440,00
Aanmelding en betaling op NL 84 RABO 036 40 51 183
tnv M.A. van Koeveringe ovv Jaargroep 18/19
Betaling in 2 termijnen is mogelijk na overleg.
Biodanza ervaring is een voorwaarde.  Als je twijfelt, neem dan even contact met me op.
Meld je graag aan via de mail: info@biodanzametmarleen.nl of zoek contact via mijn telefoon: 06 – 206 18 971.
Jaargroep Dansen naar Heelheid 18/19