wedergeboorte

WEDERGEBOORTE IN BIODANZA
ceremonies van wedergeboorte, leven in beweging, een nieuwe start.

“In het hier en nu,wordt het wonder van ons leven elke dag herboren”
Onze biologische geboorte heeft een diepe psychologische en spirituele betekenis. Het is tot in de kleinste details gegrift in het geheugen op cellulair niveau, dat heeft effect op onze totale ontwikkeling als persoon.
Ons leven op aarde begint met de geboorte. De foetale periode en hoe onze geboorte verloopt en de periode erna, hebben grote impact op ons verdere leven.
Hoe herinneringen worden opgeslagen en worden herinnerd hangt af van de affectieve context van die specifieke momenten.
Deze momenten bevatten in potentie alles: hoe ons toekomstige gedrag is, onze overtuigingen, opvattingen, ideeën, onze reacties op het leven en hoe we het dagelijks leven tegemoet zullen treden. Daarnaast hebben alle complicaties rond de geboorte een groot gevolg voor onze lichaamsbeleving, onze emoties, onze psychische gesteldheid, ons werk, onze relaties en hoe we ons leven leven.

In dit weekend Wedergeboorte in Biodanza wordt gebruik gemaakt van de toegang tot regressie.
Rolando Toro vond het noodzakelijk om terug te kunnen keren naar de oorsprong, het mysterie van vernieuwing, in afstemming met de bron.
Hij heeft juist daarom het belang van regressie en trance benadrukt in Biodanza. Trance als de poort naar biologische en existentiële vernieuwing van ons individu.
Trance is teruggaan naar de bron en met meer vitaliteit worden herboren. Een oerervaring. Elk levend organisme heeft ervaringen van regressie en progressie nodig, in een soort permanente resonantie met het oorspronkelijke, waar alle potenties aanwezig zijn. Zonder mogelijkheid van vernieuwing kan geen organisme overleven.

Klik hier voor de flyer Wedergeboorte weekend.

DATUM: 2, 3, en 4 juni 2017

Zie ook Wedergeboorte

Biodanzaweekend Wedergeboorte
Getagd op: